Voorwaarden

Door lid te worden van advertentieruil.be aanvaard u de volgende voorwaarden:

Copyright

U verklaart dat alle banners die u gebruikt uw eigendom zijn. U gebruikt geen materiaal/media dat auteursrechtelijk beschermd is. Indien u dat toch doet aanvaard u dat u bij een copyright claim volledig verantwoordelijk bent en aldus alle kosten betaald.

Website die u promoot

De volgende websites zijn niet toegelaten: erotische getinte, haatdragende, discriminerende websites, websites die risicovolle beleggingen promoten, websites met illegale software en malware, websites zonder inhoud met enkel advertenties, popups en popunders. Websites met “push notificaties”

Banners(advertenties)

Het volgende is niet toegelaten: erotiek, discriminatie, risicovolle beleggingen, malware, illegale software, …
De administrator kan elke banner weigeren als hij van oordeel is dat deze niet gepast is.

Account

U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik en beheer van uw account. Bij misbruik verwittigd u onmiddellijk de adminstrator. Advertentieruil is echter niet verantwoordelijk voor de gevolgen in geval van een misbruik. Gebruik een moeilijk te raden wachtwoord en deel dit met niemand. Het registreren van meerdere accounts door eenzelfde persoon is ten strengste verboden.

Website bezoekers

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de acties en daden van website bezoekers die u via onze banner exchange op uw website ontvangt.

Taal

Wij aanvaarden enkel Nederlandstalige websites.

Valsspelers

Als de moderator van de website van oordeel is dat uw website een onwaarschijnlijk groot aantal vertoningen en kliks genereert op zeer korte tijd dan kan de moderator uw account onmiddellijk beindigen. Als verdiende credits worden dan ook verwijderd.

Gratis vertoningen

De gratis vertoningen zoals vermeld op de home pagina zijn enkel van toepassing als u onze bannercode op uw website plaatst. Als u de banenrcode verwijdert worden de resterende vertoningen verwijderd.