Handleiding

Een banner exchange werkt als volgt. U plaats een reclame banner op uw website. Voor elke vertoning krijgt u een credit. U kan deze credits vervolgens gebruiken om zelf reclame te maken voor uw website. Als u veel bezoekers wenst te ontvangen is het belangrijk van een zo aantrekkelijk mogelijke banner te maken. Onze banner exchange heeft een 1:1 ratio d.w.z. dat u voor elke vertoning op uw website een vertoning terug krijgt. Bovendien belonen wij u ook als u onze banner op een duidelijke zichtbare plaats op uw website plaats. Als er iemand op de banner klikt krijgt u immers extra vertoningen. Onze banner exchange zorgt ook voor bezoekers van hoge kwaliteit omdat wij enkel unieke bezoekers en klikken tellen. Als iemand herhaaldelijk een website bezoekt of de pagina refresht tellen wij dit niet. U verliest dus geen credits als jou banner herhaaldelijk getoond wordt aan dezelfde persoon. In onderstaande stappen leggen wij uit hoe u onze website gebruikt.

Stap 1: registratie

Banner Exchange registratie

Alvorens te registreren raden wij u aan om de voorwaarden te lezen. De registratie op zich is vrij eenvoudig. Vul gewoon alle gevraagde gegevens in en klik vervolgens op de registreer knop. Let vooral dat u geen fouten maakt met het e-mailadres.

Stap 2: uw banner uploaden een een campagne aanmaken

Na registratie kan u op hetzelfde scherm rechts inloggen. En na inloggen verschijnt er een keuzemenu. In dat menu klikt u op de eerste keuze. “Klik hier om naar uw startpagina te gaan”. Daarna klikt u in het menu links op “nieuwe campagne” en u vult vervolgens alle velden in. Lees aandachtig de uitleg die bij elke veld staat. De banner die u upload mag een JPG, PNG of GIF bestand zijn. De prioriteit van de banner hoeft u niet te wijzigen. Dit is enkel van belang als u achteraf met meerdere banners gaat testen. U kan dan bijvoorbeeld de prioriteit van een banner verlagen als die weinig succes heeft. Als u alles ingevuld hebt en een banner geĆ¼pload hebt klikt u op “opslaan”. De administrator zal de campagne controleren en als alles ok is goedkeuren.

Banner Exchange campagne aanmaken

Stap 3: onze banner code op jouw website plaatsen


Klik op “get code” en kopieer de code in het venster. Plak deze code in de html van jouw website op de locatie waar onze banner moet verschijnen.

Banner Exchange banner code voor uw website

Stap 4: als uw campagne is goedgekeurd en u heeft onze bannercode op uw website geplaatst


Klik links in het menu onder vertoningen op “credits gebruiken”. Account status geeft aan hoeveel credits u kan gebruiken. Klik in het transfer vak en vul het aantal vertoningen dat u wenst. Elke credit is een banner vertoning.

Stap 5: kijken hoe uw campagne loopt


Als u in het menu links onder advertenties op “campagnes” klikt kan u vervolgens op stats klikken.