Website promoten met een banner exchange

Een website promoten? Hoe pak je dat aan? Een beetje googelen en je vind tal van tips. Veel tekst schrijven en alle SEO regels respecteren. Vervolgens wat linkbuilden en je website wordt overladen met bezoekers…. Zo simpel is het helaas niet meer. De concurrentie is moordend en de top zoekresultaten moeten dan ook nog eens plaats ruimen voor tal van advertenties!

Met advertentieruil.be is het promoten van een website echter eenvoudig. Zelfs als uw website maar enkele bezoekers per dag heeft kan u reeds lid worden. Bovendien ontvangt u sowieso een aantal gratis bannervertoningen. Als u onze banner exchange met succes wenst te gebruiken kunnen we echter wel een aantal belangrijke tips geven.

Tip 1: aantrekkelijke banner

Winnen met een banner exchange doet u door ervoor te zorgen dat uw banner een hogere CTR heeft dan de banners van andere leden. Zorg dus voor een aantrekkelijke banner. Experimenteer met verschillende banners. Test dus welke banner het meest geklikt wordt en wijzig de banner af en toe eens.

Tip 2: landingspagina

Zorg dat de boodschap die de banner uitstraalt overeenstemt met de landingspagina. Iemand op een banner laten klikken is belangrijk maar ervoor zorgen dat die dan vervolgens op uw website blijft is nog belangrijker. Zorg dat uw ladingspagina waardevol is en werkelijk iets te bieden heeft. De banner mag zeker niet misleidend zijn.

website promoten
Website promoten banner boven de fold

Tip 3: click reward

Bij advertentieruil belonen we een goede banner locatie met een click reward. Als u de bannercode op een duidelijk zichtbare plaats op uw website zet zal er veel sneller op geklikt worden. Voor elke klik krijgt u extra credits die u kan gebruiken om je eigen website te promoten.

Tip 4: “don’t be shy”

De adminstrator van advertentieruil is uw vriend! U wenst een ander banner formaat op uw website te plaatsen? Contacteer ons. Andere suggesties of vragen? Twijfel niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *